Cum pot rezolva uzura podelei?

Îngrijirea și întreținerea podelei este foarte importantă pentru a-i menține frumusețea și pentru a o face să arate nouă pentru mai mult timp.

Dacă îi creștem durata de viață utilă, vom economisi costuri. Aplicarea regulată a produselor pentru podea va garanta întreținerea dorită.

De asemenea, vă sugerăm o serie de sfaturi pentru a preveni uzura:

1. Evitați expunerea la soare, nu lăsați lumina directă a soarelui să lovească mobilierul din lemn sau podeaua. Dacă acest lucru este inevitabil, acoperiți mobilierul cu o față de masă în orele de cea mai mare expunere la soare, deoarece aceasta este sursa de căldură mai probabil să o facă să se estompeze. Puteți folosi covoare pe podele pentru a evita aceeași problemă.

2. Evitați condițiile extreme de mediu. Pentru a proteja lemnul de umezeală, acesta trebuie păstrat la o umiditate cuprinsă între 40% și 60%. Temperatura casei ar trebui să fie, de asemenea, între 18ºC și 25ºC.

3. Un covor la ușa casei poate ajuta la captarea murdăriei, nisipului, pietrelor care intră din exterior și ar putea zgâria podeaua. De asemenea, este important să acoperiți bazele mobilei cu protecție din pâslă pentru a evita zgârieturile.