Despre noi

Despre noi

ALEX, aliatul perfect pentru îngrijirea și curățarea suprafețelor de toate tipurile
ALEX este expertul în îngrijirea suprafețelor, de la cele mai delicate precum podelele din lemn și mobilierul până la cele mai rezistente precum podelele reci.
De când a fost întemeiat în 1930, ALEX răspunde nevoilor tot mai mari de ingrijire a celor mai delicate pardoseli din lemn, a evoluat și a devenit aliatul perfect pentru îngrijirea și curățarea tuturor tipurilor de suprafețe datorită experienței și formulelor sale unice.
De ce ALEX?
Detergenții generici folosesc componente sintetice și au un pH acid, ceea ce înseamnă că prin utilizarea lor zilnică produc abraziuni și deteriorează suprafețele. Toate suprafețele au nevoie de îngrijire specială pentru curățarea și întreținerea acestora. În special cele mai delicate cum ar fi pardoselile și mobilierul, precum lemnul sau laminatul. Pentru aceasta, ai nevoie de produse cu ingrediente care respectă, protejează și fac să reziste frumusețea lor naturală. ALEX este soluția ideală pentru asta.
De ce ALEX iubește casa ta?
ALEX, cu cele mai recente formule exclusive ce conțin ingrediente naturale și pH echilibrat, oferă îngrijirea zilnică și protecția de care au nevoie podelele și mobilierul preferat.
Produsele ALEX au fost concepute exclusiv pentru a oferi un rezultat profesional acasă, ușor și confortabil, menținând suprafețele ca în prima zi.