Cum să curățați podeaua laminată?

Pardoselile laminate au particularitatea de a fi concepute pentru a rezista ăn timp; sunt foarte rezistente și în același timp oferă un finisaj decorativ asemănător cu cel al lemnului.

Acesta este unul dintre marile avantaje ale laminatelor: ușurința cu care sunt curățate. De fapt, în fiecare zi este suficient să colectezi praful și murdăria cu aspiratorul, folosind un cap specific pentru podele dure, iar apoi trecând un mop uscat. Dacă podeaua ta este foarte murdară, trebuie doar să o freci cu apă și săpun neutru, storcând mopul foarte bine. Deși rezistă bine la umezeală, cel mai bine este să nu-l udați excesiv. Și există pete, le puteți îndepărta cu o cârpă umedă.

Pentru a vă păstra suprafețele corect și cât mai mult timp, vă oferim cele trei reguli de aur care vă pot fi foarte utile pentru a efectua o bună curățare și îngrijire a locuinței.

1) Utilizați produsul specific Laminat pentru a curăța în mod regulat podelele laminate. In acest fel iti poti ingriji si curata parchetul in cel mai bun mod posibil.

2) Curățați cu grijă și delicat. Majoritatea pardoselilor laminate au un strat impermeabil, dar este de asemenea recomandabil sa evitati folosirea prea multa apa. Și dacă ceea ce cauți este un rezultat superior, poți folosi cârpe umede.

3) Protejați și reparați podelele laminate cu Ceară Laminată. Acesta ar trebui să fie folosit de 1-2 ori pe an pentru a restabili și a spori strălucirea podelelor și pentru a repara daune minore.